Search
sv-SEen-US

Våra tjänster

Om det är design direkt till tryck eller digital på webben då har du en partner i oss. Våra tjänster är grupperad i 3 olika tjänster delar:

  1. Digitaltryck - Direktbeställa via webbutik och Designtjänst
  2. Webbtjänster - Allt inom Webb och Marketing
  3. Online kartor - Geografisk material till tryck eller funktionellt på din webbsida

Digitaltryck

Webbtjänster

Din hemsida hos oss...

Om din befintliga hemsida behöver någon åtgärd eller du inte hinner kan du få hjälp av A-tech. Kontakta oss för fler detaljer eller frågor.


Webbkampanjer och marknadsföring på nätet

E-postmarknadsföring

Fokusera på innehållet i ditt nyhetsbrev. Vi sköter den kampanjhantering för dig som utformning, filtering och mätbarhet.

Sökordsannonsering

Med sökordsannonsering via Google AdWords, Facebook eller/och Bing Ads kan du effektivt och lönsamt annonsera i sökmotorns sökresultat. Din annons visas för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder och du betalar bara när någon klickar på din annons. Vi bygger en kontostruktur för era sökord, annonser och kampanjer i sökmotorer. Uppföljningen sker i Google Analytics.

Innehållshanteringssystem (CMS)

Behöver du en webbsajt som förmedlar förtroende, er personlighet och är enkel för besökarna att använda? Vi bygger allt från enkla webbapplikationer till kompletta webblösningar som content management system (CMS) eller webbutik . Dessutom är sökmotoroptimering en integrerad del av all vår webbutveckling.

Kontakta oss för mer information.

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO, Search Engine Optimization, handlar om att synliggöra din sajt så nya kunder lättare ska kunna finna dig i sökresultatet hos sökmotorer såsom Google. Sökmotorerna är en av de absolut största marknadsföringskanalerna idag, och med tanke på att vi använder Internet mer och mer blir det bara viktigare att lyckas sticka ut och synas där besökarna letar. När du syns på rätt sätt kan besökarna hitta till din sajt och med det bli en ny kund.

  • Steg 1 är Sökstrategi
  • Steg 2 är Page-Analys
  • Steg 3 är Länkstrategi och länkarbete
  • Steg 4 är Rapportering och uppföljning

Titta här eller kontakta oss redan idag, vi kan hantera både små och stora uppdrag på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Karttjänster

Copyright 2001 - 2021 by A-tech Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top